experchange > aix

bob123 (02-12-11, 02:20 PM)
Hi,

I am trying to upgrade AIX 5.3 TL8 to TL12
what I did below
what I missed ?
Thanks for your help

U10:root:/#oslevel -s
5300-08-02-0822

U10:root:/#smitty update_all

U10:root:/#oslevel -s
5300-08-02-0822

U10:root:/#oslevel -sq
Known Service Packs
-------------------
5300-12-02-1036
5300-12-01-1016
5300-11-05-1036
5300-11-04-1015
5300-11-03-1013
5300-11-02-1007
5300-11-01-0944
5300-10-05-1036
5300-10-04-1015
5300-10-03-1013
5300-10-02-0943
5300-10-01-0921
5300-09-08-1036
5300-09-07-1015
5300-09-06-1013

U10:root:/#oslevel -sl 5300-12-02-1036
Fileset Actual Level Service Pack
Level
-----------------------------------------------------------------------------
X11.compat.lib.X11R5 5.3.8.0 5.3.12.1
X11.motif.lib 5.3.8.0 5.3.12.1
bos.64bit 5.3.8.2 5.3.12.1
bos.acct 5.3.8.1 5.3.12.1
bos.adt.base 5.3.8.0 5.3.12.1
bos.adt.include 5.3.8.1 5.3.12.1
bos.alt_disk_install.boot_images 5.3.8.0 5.3.12.1
bos.alt_disk_install.rte 5.3.8.1 5.3.12.1
bos.diag.rte 5.3.8.1 5.3.12.1
bos.diag.util 5.3.8.1 5.3.12.1
bos.iconv.com 5.3.8.0 5.3.12.1
bos.iconv.ucs.com 5.3.8.0 5.3.12.1
bos.mp64 5.3.8.2 5.3.12.2
bos.mp 5.3.8.2 5.3.12.2
bos.net.ipsec.rte 5.3.8.0 5.3.12.1
bos.net.nfs.client 5.3.8.2 5.3.12.2
bos.net.tcp.client 5.3.8.2 5.3.12.1
bos.net.tcp.server 5.3.8.1 5.3.12.1
bos.perf.libperfstat 5.3.8.0 5.3.12.1
bos.perf.tools 5.3.8.1 5.3.12.2
Rick Ekblaw (02-12-11, 04:16 PM)
bob123 wrote:
> U10:root:/#smitty update_all


Check the results of the update_all -- the rest of your output suggests
that your install source is missing filesets or the update_all failed to
complete (out of disk space, perhaps).

Rick Ekblaw
bob123 (02-12-11, 04:53 PM)
>Check the results of the update_all -- the rest of your output suggests
>that your install source is missing filesets or the update_all failed to
>complete (out of disk space, perhaps).


Thanks
no file system pb
BTW what is the right command to install a TL ?
Uli Link (02-12-11, 11:39 PM)
bob123 schrieb:
>> Check the results of the update_all -- the rest of your output
>> suggests that your install source is missing filesets or the
>> update_all failed to complete (out of disk space, perhaps).

> Thanks
> no file system pb
> BTW what is the right command to install a TL ?


smitty update_all is ok.
Sometimes just a second run will find a few more to update, even if it
should work at the first run.

You can identify the missing fileset(s) by
instfix -icq | grep _ML | grep ":-:"

There also is a equivalent oslevel command, but the old one works for
decades now...
bob123 (02-14-11, 10:32 PM)
>smitty update_all is ok.
>Sometimes just a second run will find a few more to update, even if it
>should work at the first run.


>You can identify the missing fileset(s) by
>instfix -icq | grep _ML | grep ":-:"


Ok

what I have to do
to get the TL12 ok ?

Thanks
No Body (02-15-11, 05:10 AM)
also do a

oslevel -rl 5300-12

did you just download the tl12-sp2 pack and not snag tl12-base as well?

-r

On 2/12/2011 7:20 AM, bob123 wrote:
[..]
Uli Link (02-16-11, 05:07 PM)
bob123 schrieb:
> Ok
> what I have to do to get the TL12 ok ?


update the filesets listed by instfix -icq...

When the above command shows NO missing filesets you are at TL12.
lorenzo.mollicone (10-31-18, 12:02 AM)
ULi -- are you around, sir?

Looking for some help with Ultimedia and AIX 5.1, hope you can help.

Please get at me.. =)
Michael Kraemer @ home (11-02-18, 02:13 PM)
lorenzo.mollicone wrote:
> ULi -- are you around, sir?
> Looking for some help with Ultimedia and AIX 5.1, hope you can help.
> Please get at me.. =)


could be it's too late:
Kevin Bowling (11-07-18, 08:20 AM)
On 11/2/18 5:13 AM, Michael Kraemer @ home wrote:
> lorenzo.mollicone wrote:
>> ULi -- are you around, sir?
>> Looking for some help with Ultimedia and AIX 5.1, hope you can help.
>> Please get at me.. =)

> could be it's too late:
>


:(
Similar Threads