experchange > crm.* > crm.deployment

Amit (06-09-09, 04:03 PM)
I'm getting the following error in the event viewer, whenever the email
router tries to send email messages:

Event Type: Error
Event Source: MSCRMEmail
Event Category: None
Event ID: 0
Date: 6/2/2009
Time: 1:56:53 PM
User: N/A
Computer: *****
Description:
#61346 - An error occurred while checking for outgoing e-mail messages to
process for SMTP: . System.Net.WebException: The underlying
connection was closed: An unexpected error occurred on a receive. --->
System.IO.IOException: Unable to read data from the transport connection: An
existing connection was forcibly closed by the remote host. --->
System.Net.Sockets.SocketException: An existing connection was forcibly
closed by the remote host
at System.Net.Sockets.Socket.Receive(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32
size, SocketFlags socketFlags)
at System.Net.Sockets.NetworkStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset,
Int32 size)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Net.Sockets.NetworkStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset,
Int32 size)
at System.Net.PooledStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size)
at System.Net.Connection.SyncRead(HttpWebRequest request, Boolean
userRetrievedStream, Boolean probeRead)
--- End of inner exception stack trace ---
at
System.Web.Services.Protocols.WebClientProtocol.Ge tWebResponse(WebRequest
request)
at
System.Web.Services.Protocols.HttpWebClientProtoco l.GetWebResponse(WebRequest
request)
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke(String
methodName, Object[] parameters)
at Microsoft.Crm.Sdk.Proxy.CrmService.Execute(Request Request)
at
Microsoft.Crm.Tools.Email.Providers.CrmPollingSend EmailProvider.RequestEmailsToProcess(QueryExpressi on query)
at
Microsoft.Crm.Tools.Email.Providers.CrmPollingSend EmailProvider.RetrieveNextMessageInternal()
at
Microsoft.Crm.Tools.Email.Providers.CrmPollingSend EmailProvider.RetrieveNextMessage()
at Microsoft.Crm.Tools.Email.Providers.CrmPollingSend EmailProvider.Run()

Any Ideas, how to solve this problem?
Benjie Fallar III (06-10-09, 06:23 PM)
I also got several issues on this problem?
any solution?

"Amit" <Amit> wrote in message
news:89dc
[..]
Amit (06-11-09, 08:39 AM)
Hi Bengie,
Sorry, but for now I didn't find anything...
If I won't get an answer in this forum, within the following week,
I'll open a service request through Microsoft.

"Benjie Fallar III" wrote:
[..]
rakesh (06-16-09, 09:44 AM)
On Jun 11, 11:39 am, Amit <A> wrote:
> Hi Bengie,
> Sorry, but for now I didn't find anything...
> If I won't get an answer in this forum, within the following week,
> I'll open a service request through Microsoft.
> "Benjie Fallar III" wrote:


Hi
Have you disabled any anti virus software.

regards
rakesh
Amit (06-16-09, 05:02 PM)
Hi,
following your suggestion, I've disabled the anti virus software,
but the problem still exists...

"rakesh" wrote:
[..]
Voni (06-29-09, 09:23 PM)
Hello!

I am seeing the same error on our system also.

We put the new Rollup on a couple months ago....but I don't know how long we
have been receiving this error.

Any updates on resolution?

Happy Monday!
Voni

"Amit" wrote:
[..]
allan.petersen.brh (08-29-18, 09:57 AM)
check the Email that cant be send.
if any special caracters ( like / \ ) are found in body or subject, delete them.
CRM should then be able to send
Similar Threads